Пакувальні засоби з брендом або логотипом надзвичайно популярні в організаціях різних напрямків.  Використовуються такі вироби для підвищення впізнаваності  організації чи певної компанії.  

Дизайн зображення зазвичай спеціально розробляється фахівцями на основі корпоративної айдентики.  Таким чином пакети з логотипом на замовлення в Києві можна сприймати як частину фірмового стилю.

Які переваги пакетів з друком логотипу

До найбільш суттєвих переваг виробів такого плану зазвичай відносять можливість використання їх для просування реклами.  Іншими позитивними моментами спеціалісти вважають наступне:

  • Невелика ціна.  Виробництво подібних пакетів вартує зовсім небагато,  якщо порівнювати з фінансовими вкладеннями в інші види реклами.  Тому саме такий формат найчастіше обирають початківці у бізнесі.
  • Практичність.  Пакети –  річ необхідна у господарстві і корисна.  Їх можна використовувати для різних цілей.  Тому при купівлі товарів у таких пакетах є вірогідність того,  що людина в подальшому буде використовувати упаковку у побуті.  Це означає, що вона мимоволі буде рекламувати бренд,  зображений на ньому.
  • Тривала експлуатація.  Поліетиленові пакети можуть служити досить довго.  Таким чином їх цілком можна віднести до довговічної рекламної продукції.

Ще один важливий момент –  ефективність.  Практикою доведено,  що такий спосіб просування товару чи послуг є дуже дієвим для різних сфер.

Які задачі вирішують пакети з друком логотипу?

Продукція такого характеру є гарною упаковкою при правильному виборі дизайну зображення.  Окрім того, вона дає можливість:

  • формувати враження про товар, послугу чи специфіку роботи компанії –  у будь-яких випадках клієнт чи відвідувач складає найперше враження за упаковкою,  і чим більш привабливішою вона буде, тим  краще запам’ятається;
  • спростити клієнтам процес пошуку товару чи послуги –  зручна упаковка дозволяє  швидко зрозуміти сферу діяльності бренду;  правильне оформлення логотипу дає можливість  залучати також потенційних користувачів;
  • безкоштовно просувати продукти чи послуги –  якщо пакет буде якісним,  то його неодмінно будуть використовувати повторно;  а до людини з гарним пакетом буде привернена увага оточуючих на вулиці;
  • поширити інформацію про себе –  зазвичай брендовані пакети передбачають можливість нанесення даних у вигляді адреси,  телефонів,  слоганів компанії.

На сьогоднішній день друк на пакетах стає можливим на будь-яких матеріалах.  Окремий напрямок полягає у виготовленні пакувальних виробів із біорозкладної та безпечної для екології сировини.

Як замовити пакети з друком?

Компанія Іmplast  пропонує широкий спектр послуг з виготовлення пакетів з подальшим нанесенням друку.  Ми використовуємо сучасний метод шовкотрафаретного друку,  який дозволяє отримувати надзвичайно чітке деталізоване та яскраве зображення. Поверхня виробів після друку має гладку і злегка  глянцеву структуру, при цьому цілком можна створювати оригінальні об’ємні  малюнки. Перевагою готових виробів є відсутність впливу навколишнього середовища на зовнішню частину пакетів.  У роботі ми застосовуємо наступні моделі виробів:

  • “банани”;
  • “майки”;
  • кур’єрські;
  • з біорозкладаного поліетилену;
  • активовані ПЕ;
  • екосумки.

Оптимізація процесу та наявність сучасного обладнання дає змогу нам пропонувати своїм замовникам найвигідніші умови співпраці. Компанія досвідчених фахівців підбере та порадить вам найбільш оптимальні варіації пакування. Для оформлення замовлення просто зв’яжіться з нами зручним для вас способом.